När det kommer till att välja tandkräm för vitare tänder så finns ett enormt utbud. När du väljer din blekande tandkräm så är det allra viktigaste att kolla på ingredienslistan. Många produkter av det billigare slaget innehåller ingredienser som kan orsaka stora skador på dina tänder, ditt tandkött och din tandemalj. Det är mycket bättre att istället spendera 10 eller 20 kronor extra för en produkt med bra och hälsosamma ingredienser. Här följer några av de bästa blekande tandkrämerna som finns på marknaden idag.

Colgate Max White Expert Whitening

För imponerande och snabba tandblekningsresultat finns Colgates Max White till hands för att få bort fläckar på tänderna. Formeln innehåller starka blekande kemikalier som reflekterar blått ljus för snabba resultat, samtidigt som de gör minimal skada på din emalj. Om tandkrämen används två gånger om dagen, för två minuter åt gången, så kommer resultat att synas inom 4-6 veckor.

Sensodyne Pronamel Gentle

Sensodyne är en tandkräm som många tandläkare och specialister rekommenderar. Denna tandkräm är speciellt utformad för individer med känsliga tänder som fortfarande vill bleka sina tänder utan att göra allt för stor skada på emalj och tandkött. Sensodynes produkter skyddar också mot hål och dagliga bakterier. Tandkrämen finns i olika smaker.

Pearl Drops

Tandblekningsspecialisten Pearl Drops har tillverkat denna tandkräm med kemikalierna Perlite, ett polerande medel som rekommenderas av tandläkare inför tandblekning. Även om Pearl Drops säger att dina tänder kommer att vara vita inom tre veckor, så tar det nog en aning längre än så. Med tandborstning två gånger om dagen så kan resultat förväntas inom 4 till 6 veckor. Tandkrämen har en frisk och god smak.

Oral B Pro Expert

Denna tandkräm har en väldigt frisk och uppfräschande smak som ger en god andedräkt. Oral B är känt för att ha en effektiv och övertygande formula när det kommer till tandblekning. Med många år inom branschen har denna produkt ett stort följe med mycket bevis på dess effektivitet. Tandkrämen kan lämna en aning bitter eftersmak.

Beverly Hills Formula

Jämfört med många andra produkter så använder Beverly Hills sig inte av ingredienser som skadar dina tänder. Istället har de tagit fram en formula som innehåller aktivt kol som har visat sig väldigt framgångsrik när det kommer till att döda bakterier från mat och dryck. Med smart marknadsföring och hälsosamma ingredienser så har Beverly Hills framställt en produkt som har gjort succé inom industrin.

Categories: Vita tänder

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *