Samarbeten är nog det största ordet man ska till sig när man har startat en firma inom taktvätt. Man kommer alltid och alltid att tjäna på att ha samarbeten. Om man har samarbeten så kommer man sprida sig som firma som ett spindelnät över staden där man bor. Om man har samarbeten med andra företag så kommer man att utnyttja varandras kundklientel vilket är mycket större än ditt inom endast taktvätt.

Ha så många samarbeten som du kan hålla reda på
Du ska så klart inte ha för många samarbeten i din taktvätt, risken är då att du inte ens vet vad du håller på med efter ett tag och det blir svårt att hålla reda på. Det du ska göra så att folk verkligen får reda på att just din taktvätt göteborg finns och är bäst är att välja ut en handfull eller liknande andra företag som är i kategorin hem och fritid. Välj företag som du kan ha samarbeten med i form av paketerbjudanden, rabatter osv. eller bara att du har samarbeten med någon där ni helt enkelt alltid bara rekommenderar varandra till de kunder ni möter som beställt taktvätt av dig som även skulle behöva något annat.

Om ni verkligen håller dessa samarbeten levande så kommer du få en mycket större grupp människor som söker sig till just dig för taktvätt.

Tänk dock på att inte ta första bästa företag som vill samarbeta med dig för det är inte säkert att det företaget kanske själv har det ryktet som du gärna skulle vilja. Det är viktigt att du som seriös firma inom taktvätt använder dig av andra firmor som är minst lika seriösa och professionella inom deras yrke.

Kolla noga upp företaget om det inte är så att du känner dom från början, då är ju valet enkelt om du litar på dom sedan innan. Kolla så att de har alla godkända försäkringar, vad det har för arbetsmiljö för sina anställda och om de har avtal för de anställda som är enligt föreskrifterna. De som du kommer börja samarbeta med inom din taktvätt kommer att vara också ditt ansikte utåt och om folk inte gillar de som du samarbetar med så kommer de också att bli kritiska mot dig då ni har valt varandra.

Att vara en grupp med företag så kompletterar varandra är super bra! Att om du erbjuder taktvätt så samarbetar du med fasadmålare, sotare, murare, snickare och liknande yrken. Då kan ni rekommendera varandra och kanske jobba ihop ett paketpris tillsammans så att folk kan ”passa på” om det ändå skulle behövas mer än en taktvätt hos dom.

Categories: Taktvättar

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *