VVS-djungeln kan vara lite svår att förstå sig på till en början men när man väl greppar hur det ligger till är det väldigt enkelt. Jag tänker inte hålla igen utan vi går rakt på sak; VVS står för ventilation, värme och sanitet vilket innefattar rör och avlopp. Så, såhär är det: en rörmokare kan endast hjälpa dig med rör och avlopp, i princip allt som rör vatten, avlopp och ibland värme medan en VVS-montör kan hjälpa dig med ventilationen också. Så om du bara har problem med, eller behöver hjälp att dra rör på avlopp och värme så kan du ta hjälp av en rörmokare eller en VVS-montör. Om du behöver hjälp med värme, avlopp och ventilation så är det en VVS-montör du skall leta efter.

Hur hittar man en rörmokare eller VVS-montör då?

Det enklaste sättet jag vet om är att använda sig av internet, det går snabbt och enkelt att söka på rörmokare följt av den ort eller stad man bor. Oftast dyker det upp många bra firmor i resultat. Kom ihåg nu att rörmokare kan ibland heta VVS-montör så bli inte avskräckt om det står VVS i rubriken och inte rörmokare även om det är rör du vill ha hjälp med.

Välj noga så kan du använda samma firma igen

Att kolla igenom sökresultaten noggrant och sedan välja den firma man verkligen tror på mest gör att man sedan kanske har hittat ”sin” rörmokare. Så länge samma rörmokare är verksam och du blir nöjd med arbetet denne utför för dig så varför skall du byta? Det finns ingen anledning – vilket innebär att din tid du lägger ner på att göra ett bra val kan ge dig en bra rörmokare i en livstid! Det är ju för bra för att vara sant, eller vad säger du?

Viktigt att ha koll på det här:

Det finns bluffmakare i alla hantverksbranscher och VVS är inget undantag. Kolla alltid så att din rörmokare är registrerad för F-skatt i Sverige och att det finns försäkringar som gäller under tiden dem arbetar hos dig, samt att du kan få kvitto på utfört arbete!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *